SARISTER: SPECIALIST VOOR WERVING EN DETACHERING IN DE FINANCIËLE WERELD

Sarister, opgericht in 2009, is een pro-actieve arbeidsbemiddelaar die inspeelt op de dynamiek van de bancaire sector. Sarister stelt financiële professionals ter beschikking aan bancaire instellingen. Wij werken landelijk, weten wat er speelt en waar het naartoe beweegt. Onze professionals kwalificeren zich volgens de wft norm. Wij selecteren onze medewerkers toekomstgericht en zorgen ervoor dat ze zich kwalitatief doorontwikkelen en op meerdere fronten inzetbaar zijn of worden, teneinde hun employability te waarborgen.

Sarister lost langdurige, tijdelijke en permanente personeelstekorten op voor de bank aan de particuliere en zakelijke kant.

De Saristers: vakspecialisten

Door persoonlijke aandacht en begeleiding werken onze “Saristers” met veel plezier en succes aan projecten bij onze opdrachtgevers. Wij selecteren de juiste kandidaten op harde en zachte criteria tijdens onze persoonlijke interviews. Vervolgens begeleiden we onze mensen intensief gedurende de looptijd van het project. Door een juiste selectie, betrokkenheid en begeleiding weten wij mensen blijvend aan ons te binden.

Wij hebben de beschikking over gerenommeerde vakspecialisten. Dankzij onze jarenlange ervaring in de branche heeft Sarister een uitgebreid team van professionals. Deze “Saristers” zijn actueel en op niveau geschoold en op korte termijn inzetbaar.